Er familien klar til et nyt medlem?

zf254

Der kommer ofte et tidspunkt i enhver familie, hvor tingene begynder at blive lidt for ”hverdagsagtige”. Børnene er blevet lidt ældre og derved mere selvstændige. Til trods for hvor stolt man er hver gang man kigger på dem og følger med i udviklingen af deres persona og deres lidt langsommelige rejse mod voksenlivet, så savner man stadig dengang de var lidt mere afhængige. De er ikke helt lige så meget med på at deltage i aktiviteter med hele familien, da de er ved at opbygge deres eget liv.

Et nyt barn er måske lige i overkanten

Som man drømmer om hvordan man savner baby-tiden, minder man sig hurtigt om at tiden ikke kan skrues tilbage, og at det måske er lidt voldsomt at få et nyt barn kun fordi ens egne er blevet lidt ældre og mere uafhængig. Dog leder man stadig efter noget som kan give en den opmærksomhed og kærlighed man hungre sådan efter, da mellemrummene mellem ens børn udtrykker det bliver større og større. Samtidig med det, så skal det også være noget der kan samle familien lidt igen, så man får brugt noget mere kvalitetstid sammen.

Her kan man overveje en hund; en hund som hele familien kan have gavn af, og som samtidig kan bringe familien tættere sammen. En hund som også kan give kærlighed når børnene ikke kan. Dog skal den stadig kunne være alene hjemme, da man jo trods alt stadig skal have en hverdag til at hænge sammen. Den skal kunne passe ind i en aktiv familie, hvor den får masser af opmærksomhed og bliver stimuleret med sjov hundetræning som hele familien kan deltage i.

Alle kravene passer

Kravene til hunden er altså som lyder; loyal, kan være alene hjemme, god til familier, nem at træne og skal være lydig.

Det er den perfekte beskrivelse af en Jack Russell Terrier. Jack Russell Terrieren er måske ikke den første race der popper op når man tænker på familiehunde, men den er til gengæld en yderst formidabel kandidat. Så længe man ikke har for små børn, så passer den perfekt ind i en familie. Den elsker at træne og kan derfor nærmest trænes til alt fra hvalp af. Den nyder et tæt forhold til sin familie og er derfor meget loyal. Samtidig med det, så er den også meget selvstændig, så den har ingen problem med at være alene hjemme.

For at vide om den passer perfekt til lige præcis din familie, så lær jack russell terrieren at kende, inden du går ud og finder det perfekte match. Det vil få kærligheden og opmærksomheden tilbage ind i hjemmet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *