Bloggen med familieliv i fokus

Vi sætter fokus på hvordan du får et sjovt og dejligt familieliv.

Om givegu.dk

Om givegu.dk

Her på givegu.dk skriver vi primært til familier om alle de gode råd og idéer en familie kunne bruge. Vi er en række skribenter, der allesammen har god erfaring med vores eget familieliv og ønsker at dele ud af denne erfaring. Alle familier er forskellige, derfor er vi også en meget forskellige gruppe af skribenter. På den måde kan vi dække mange områder indenfor familieliv. Vi skriver om stort og småt inden for familieliv. Det er næsten kun vores fantasi, der sætter grænserne. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til en artikel – eller en god idé til en artikel.

Vores blog har familieliv i fokus

Formålet med denne blog er at have et sted, hvor familier kan samles og finde inspiration til deres eget liv. Om det er inspiration til madpakken eller træhuset er underordnet. Vi bestræber os på at dele ud af gode råd til alle områder indenfor familieliv. Det er dog en hjemmeside, der er perfekt, hvis du lige har stiftet familie. Det hele kan være lidt svært i starten, og det vil vi hjertens gerne hjælpe med. Du kan både finde hjælp til babysengen, men også til økonomien.

Tips og idéer til lidt af hvert

Vi skriver mange artikler om de nyeste ting inden for indretningen, børnelegetøj og sundhed, men vi deler også rigtig mange tips og idéer. Det kan være, du mangler en god idé til, hvad du skal lave i efterårsferien med din familie – eller måske leder du efter hvilken destination jeres næste ferie skal være til. Denne blog er fuld af gode råd, som du kan vælge at bruge eller lade være. Du kan også altid læse i kommentarerne for at se, hvad andre læsere mener. Her kommer der også en gang imellem nogle guldkorn.

Økonomien og familien

For os er det rigtig vigtigt, at man har en god økonomi i familien. Derfor gør vi også rigtig meget ud af vores økonomiske artikler. Ved man ikke så meget om lån eller opsparing, skriver vi også om dette. Det er et hårdt emne at give sig i kast med, men det er derfor, vi prøver at gøre det lidt sjovere herinde. Vi mener nemlig ikke, at det bør være en byrde at have styr på økonomien. Vi ønsker at gøre det muligt for alle, så alle kan have de bedste forudsætninger for et godt familieliv.

Noget for alle slags familier

Som sagt er vores skribenter meget forskellige, og har alle sammen forskellige familieliv. Derfor finder du også noget herinde til enhver familie. Om I har en vegansk familie, der går meget op i bæredygtighed og økologi, eller om I er en eventyrlysten familie, der elsker at rejse. Begge familier kan finde gode råd herinde. Husk også altid, at du kan bruge vores artikler som inspiration og altid søge videre selv, hvis du ønsker det. Det er et rigtig godt sted at starte sin research på eksempelvis børnesenge. Herefter kan man altid undersøge videre selv.