Lektier ved familiebordet

Et godt familiebord

zf254

I et hjem med en hel familie er der brug for et godt bord. Et bord, der er stort nok til hele familien, og som kan være platform for forskellige aktiviteter. Bordet skal kunne holde til lidt af hvert, og det skal have plads til lidt af hvert. I vil ikke mangle plads, og I vil ikke have et bord, der går i stykker af at blive brugt. I vil have et godt familiebord. Rundt om familiebordet kan familien samles og være sammen. I kan spise, spille, være kreative, lave lektier og meget mere. Bordet kan blive et sted, hvor I samles om forskellige aktiviteter. Det bliver en basis for jeres fælles familieliv.

Brætspil med familien

Find et egnet bord

Når et bord skal kunne bruges til så mange ting, så stiller det nogle krav til det. Du er nødt til at finde et bord, der kan leve op til de krav. Ellers vil det ikke komme til at fungere godt som basis for jeres aktiviteter. Du kan overveje et plankebord med egeplanker. Egeplanker har mange fordele: De er flotte at se på, de er holdbare og slidstærke, og et plankebord med egeplanker kan laves i en stor nok størrelse til enhver familie. Se mere her. Vælger du et plankebord med egeplanker, så har I en god platform til fælles familieaktiviteter. Et bord af eg kan holde i mange år, hvis du passer lidt på det. Det kan også holde til lidt af hvert i løbet af de år.

Spil med familien

Arranger en ugentlig familieaften

Når I har et egnet bord, så kan I indføre en ugentlig familieaften. Her kan I lave forskellige ting sammen. Hvis hverdagen er lidt travl, så det ikke bliver til så meget fælles, kan I have den ene aften hver uge. Det er jer selv, der bestemmer, hvad reglerne for en familieaften er. Det kan være, I gerne vil spille spil og skiftes til at vælge, hvilket spil det skal være. Eller måske vil I gerne være kreative sammen eller lave forskellige aktiviteter hver uge. Det er op til jer. Når først I har fået styr på bordet, så er der frit slag. I kan lave lige det, I har lyst til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *