kontant lån

Lån penge til det mest nødvendige

zf254

Vi har allesammen drømme. Nogle ønsker sig at rejse, andre ønsker sig noget nyt elektronik eller en ny bil. Der kan være mange grunde til, at man har brug for penge. Nogle gange haster det mere end andre. Især hvis bilen er gået i stykker, kan man godt få brug for et hurtigt lån.

Har du brug for hurtige penge, til hvad du lige står og mangler? Vi giver råd til, hvor du bedst får det billigste kviklån. Så kan du komme sikkert over på den anden side.

Beløbet er ikke ligegyldigt

Inden du begynder at skrive til et vilkårligt selskab, bør du orientere dig om et par småting. I første omgang bør du overveje, om du har brug for lånet. Hvis det er et større lån, kan det tage lang tid at betale tilbage. På den måde kommer der mange renter oveni, og så bliver lånet dyrt.
Rente er en procentvis sats, som der kommer oveni på et lån. Det vil sige, at hvis du skal låne 500 kroner og renten er på 100% om måneden, så skal du betale 1000 kroner, hvis du betaler det hele tilbage efter en måned. Dog vil renten med garanti aldrig være så høj. Som regel ligger den på omkring 5%. Renten bliver fastsat, når du skriver til kreditoren.
Derfor kan det være en god idé at skrive til flere kreditorer, så de kan give dig forskellige tilbud.

lån

Du bør også kigge på hvor lang afbetalingsperioden er. Nogle kreditorer sætter afbetalingsperioden ret højt, så de kan tjene flere penge på dig. Derfor bør du kigge efter den korteste afbetalingsperiode, hvis du har mulighed for at betale pengene.

Hvis du har brug for en liste over mulige kreditorer, kan du klikke ind på probolan50.dk. De giver en liste over kreditorer, der er kendt for hurtig udbetaling. De guider dig på vej til den rette.

drømmerejse

Ikke alle kan låne penge

Selvom du har fundet et kviklån til en god pris og en fordelagtig afbetalingsperiode, så er det ikke alle, der kan låne penge. For hvis du er under 18 år, kan du ikke tage et kviklån. Det hænger sammen med, at du skal være myndig, så du kan skrive under på at det er dit lån. Desuden skal du i mange tilfælde underskrive med NemID. Derudover skal du være dansk statsborger og ikke være indskrevet i RKI. RKI er et register for dårlige betalere, der skylder penge. Man kan komme ud af RKI efter man har tilbagebetalt sin gæld. Men du bliver automatisk udskrevet, hvis du har været registreret i over 5 år. Enkelte kreditorer tillader dog at man låner penge alligevel, men overvej om du ikke vil tilbagebetale din gæld inden du gældsætter dig endnu mere.
Inden du låner penge, skal du selvfølgelig være sikker på, at du har pengene til at betale hver måned. Derfor kan det være en god idé at lave et budget, hvilket nemt gøres i et Excel-ark. Her skal du indskrive din indkomst og de faste udgiver så som husleje, el og forsikringer. Husk også at indtaste det beløb, du bruger på mad, tøj og sjov. Herefter bliver det nemt at se, hvor mange penge, du kan undvære og betale til dit lån.

Er du stadig i tvivl om noget? Hurtiglan.dk kan hjælpe dig godt på vej med deres artikler omkring at tage kviklån.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *