planlægning

Fri vejhjælp pris – skab trygge rammer for familien

zf254

Når du lever i en familie, så er det super vigtigt at du sørger for at finde de bedste og de sundeste løsninger for alle. Det kan nemlig være super ærgerligt at stå i en situation hvor du fx skal betale rigtig mange penge fordi du ikke havde forsikringer eller abonnementer. Derfor kan det være en rigtig god ide at sørger for at finde de helt rette forsikringer til hjemmet. Det kan være svært at finde ud af hvad det er som du skal vælge til familien.

Læs videre, og få gode tips og tricks til hvordan du skal finde de helt rette forsikringer til familien.

computer

Køb Falck autohjælps pakke

Når det er at vi fx kører galt eller går i stå, så er det at vi som oftest ringer til Falck – dog har du og din familie mulighed for at købe en udvidet udgave af Falcks service. Du kan nemlig købe flere forskellige pakker, som gør at du modtager ekstra ydelser, om du skulle komme ud for at jeres bil fx går i stå. Her har i fx mulighed for at modtage en lånebil, indtil at jeres bil bliver fixet. Vælg mellem 3 pakker fra 708 kr. til 1308 kr. I den dyreste pakke får du en gratis vask af bilen hver måned. Er du og familien fx på vej til jul, og jeres bil sidder fast – ja så kan i alligevel nå at komme til jeres juleaften. Prioriter en forsikring som sørger for at du ikke kommer for sent til ting eller går glip af virkelig vigtige ting. Find den rette hjælp lige her.

Overvej andre forsikringer

Hvis I kører meget, bør du også altid huske de korrekte fradrag.

Det kan være en rigtig god ide, at overveje om du også skal vælge andre former for forsikringer. Her skal du først og fremmest finde ud af hvad det er som er vigtigt for dig. her skal du altså kortlægge dine værdier, så du hvad som virkelig er vigtigst for dig. Måske er det dine børn noget af det vigtigste for dig, og det kan dermed betale sig at få en livsforsikring – hvis du går uventet bort får dine børn betalt en hvis sum, så der at de kan klare sig uden dig. Det kan også være at din cykel er meget vigtig for dig. Måske har den været meget dyr eller måske er den blot vigtig for dig i hverdagen. Derfor kan du vælge at få en cykelforsikring. Her betaler du et beløb om året, og du kan dermed få din cykel erstattet hvis det er at den skulle være blevet stjålet.

Gå ikke på kompromis med de ting, som der er vigtige for dig, men pririoter i stedet det vigtige i livet. Det er altså først og fremmest vigtigt at du finder ud af hvad det er som du gerne vil investere i. Det kan være en god ide at skrive det ned, og lave en liste over hvad som er meget vigtigt og hvad som er mindre vigtigt for dig i livet.

penge

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *