familie

Gode ting at anskaffe sig i den travle familie

zf254

Familielivet er en skøn ting, og måske i virkeligheden det allerbedste vi har. Men en gang imellem kan det søde godt forsvinde lidt i en travl og hektisk hverdag med fokus på skole, daginstitutioner, arbejde, fritid og daglige gøremål.

Læs med her for et par ideer til at gøre hverdagen mere overskuelig for jer alle.

Energivenlige maskiner og hårde hvidevarer

En rigtig god idé til noget alle familier bør investere i, er maskiner og hårde hvidevarer til hjemmet med et lavt energiforbrug.

Når familien øges, gør vores forbrug til energi og varme det også. Det kan ses på de årlige regninger. Et rigtig godt sted at starte er med køleskabe og frysere, samt vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Særligt de sidste to kører måske allerede i døgndrift hos jer, som hos mange andre familier?

Husk også at bruge sparepærer i hele jeres bolig. Der er mange penge at spare årligt på både vand, el og varme. Måske I sammen kan finde på noget sjovere at bruge de sparede penge til?

familie_hygge

En smart støvsuger

Særligt husmødre og husfædre vil måske juble over dette forslag. Hvis I ikke allerede har det, så bør I måske overveje at anskaffe jer en ny støvsuger – for eksempel en smart poseløs støvsuger.

At støvsuge kan være anstrengende og stressende nok i sig selv i en travl hverdag, hvor man gerne vil bruge tiden anderledes. Men hvad er mere irriterende end at løbe tør for støvsugerposer? Og kan man overhovedet finde de rigtige i supermarkedet?

Netop derfor er en poseløs støvsuger en rigtig god idé. De er nemme at bruge, tømme og rengøre, og mange kommer også med gennemsigtige beholdere, så du kan se, hvornår det er ved at være tid til at tømme dem. Slip for altid for bøvlet med poser med en poseløs støvsuger!

Et bud på en genial poseløs støvsuger er en robotstøvsuger. Den klarer faktisk det hele selv. Bare start den, og så tøffer den selv rundt i boligen. Tøm den et par gange om ugen eller efter behov. Der er en poseløs støvsuger til en hver familie.

Et koordineringsskema til pligter og opgaver

En sidste ting alle travle familie bør overveje, er at skemalægge pligter i hjemmet. Skriv dem gerne op på en liste eller en tavle hver uge og fordel dem mellem jer.

I en god og stærk familie hjælper alle til. Det giver sammenhold og tilhørsforhold at være sammen om det projekt som hjemmet trods alt er.

I kan eventuelt indføre et pointsystem, så I kan holde øje med, hvem der gør rigtig meget derhjemme. Måske I endda kan have en lille præmie til den, som har flest point i slutningen af måneden. Kun fantasien sætter grænser. Husk at inddrage alle typer opgaver, så der er noget for alle familiemedlemmer.

familie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *