Trampoliner til børn

Trampoliner til børn

zf254

Der er ingen tvivl om, at trampoliner til børn er blevet rigtig populære i løbet af de seneste  ti til femten år. Hvis man går tur i for eksempel et villakvarter, hvor man kan se ind i folks haver, så kan man ofte spotte trampoliner der står rundt omkring i folks haver. En trampolin er et stort stykke stærkt stof, som er spændt ud af snore med fjedre i. På grund af fjedrene er stoffet elastisk, og derfor kan man komme rigtig højt op i luften, når man hopper på stoffet. En trampolin har altså lidt samme funktion som en hoppepude. En trampolin er bare lettere at have hjemme i sin egen private have. For det første fordi, at en trampolin ikke fylder lige så meget som en hoppepude. For det andet fordi, at en hoppepude kræver luft, hvilket kan være dyr i drift. Derfor ser man oftest hoppepuder på for eksempel campingpladser og nær feriecentre. Til gengæld ser man som sagt ofte trampoliner, der står hjemme i folks egne haver.

En trampolin til børnene i haven

Der er mange fordele ved af have en trampolin i haven. For det første så er det en ting, som lægger op til mange timers underholdning. Det er næsten ikke til at forstå, at børn kan få så mange timer til at gå på en trampolin. Men det kan de altså. Så en dag hvor vejret er godt, så er en trampolin det perfekte stykke legetøj. For det andet så giver en trampolin anledning til en masse motion og bevægelse. Den er altså genialt til at sørge for, at børnene for brændt noget krudt og noget energi af. Således er man sikker på, at man har trætte børn, når det er ved at være sengetid. For det tredje, så er børn udenfor, når de leger på trampolinen. Dette er godt, da børnene således får D-vitamin fra solen samtidig med at de får frisk luft. Det kan også være rart som forældre, at børnene opholder sig udenfor, da lydniveauet ofte kan være meget højt, når børn leger idendørs. Dette skal der selvfølgelig også være plads til, men som forældre kan det ærlig talt være rart og tiltrængt med en pause fra larmen en gang i mellem.

Trampoliner til børn giver god motion

Som sagt giver trampoliner anledning til bevægelse og motion. Dette er derfor også et smart redskab i kampen mod overvægt og inaktivitet. Med teknologiens udvikling og opfindelsen af blandt andet computere, internettet og play stations, så er det generelt et problem, at børn ikke får rørt sig nok i dagligdagen og i weekenden. I stedet for at gå ud og spille fodbold i parken eller på stadion, så vælger børn nogle gange at tage et spil på computeren eller play station i stedet for. Det er simpelthen nemmere, og for nogle sjovere. Men her er trampolinen god, for langt se fleste børn synes, at det er sjovt at hoppe på trampolin og føle at man nærmest flyver helt op til himlen og skyerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *