Startpakker er guld værd

Startpakker er guld værd

zf254

Er du i den heldige situation og venter en baby? Så gælder det om, at gå på jagt efter gratis startpakker. Mange virksomheder sponsorer startpakker til nybagte forældre, og giver dermed forældrene en god start på deres nye tilværelse. Startpakker indeholder mange lækre ting – alt lige fra sutte til vådservietter. Inde på startpakke.com har du et overblik over, hvilke virksomheder der tilbyder hvad og hvad der medfølger startpakken. Gå på jagt og find så mange startpakker som muligt, så du på denne måde får et gratis lager af babyting.

Startpakker til den lille

Mange indkøbscentre tilbyder gratis startpakker til gravide/nybagte forældre. Hos nogle forretninger er startpakkerne opdelt, så der er en pakke specifik til dreng og pige, imens startpakkerne i andre forretningerne er neutrale i forhold til køn. Det er meget forskelligt hvad de enkelte startpakker indeholder. Lidl uddeler startpakker med produkter af deres eget mærke Toujpurs. Startpakken indeholder bl.a. bleer og vådservietter. Super Brugsen uddeler startpakker med bl.a. vådservietter, bleer, vaskepulver, creme, bamse og en skuldertaske. Brugsen har lidt dyrere produkter i deres startpakker, hvilket også skyldes, at man skal yde noget for at kunne få startpakken. Enten være medlem af Coop og få startpakken gratis, eller betale 220 kr.

Rema 1000 har en startpakke med bl.a. skumvaskeklude, bamse, sut, vådservietter, bleer også er der typisk en overraskelse med i. I Babysam får man en startpakke med Pampers bleer, vaskeservietter, brochurer om barnets kost 0-12 måneder, ske, ammeindlæg, blespand, magasiner og meget mere.  Man kan også gå ned på det lokale apotek og spørge om de har nogle gratis prøvepakker. Typisk har de små pakker med creme, salver med mere. Det er meget forskelligt hvordan man får fat i startpakkerne. I nogle forretninger skal man bestille startpakken online, imens man i andre butikker skal betale noget for startpakken.

Fordele og ulemper ved startpakker

Den helt store fordel ved startpakker er, at den de fleste steder er gratis og at man dermed får lidt til den lille. Som nybagte forældre skal man ud og have en masse babytilbehør og her er det dejligt, at kunne få nogle småting gratis. En anden fordel ved startpakker er, at forældrene får lov til at teste forskellige produkter, f.eks. bleer eller sutter, og kan dermed finde ud af, hvilket mærke der fungerer godt til babyen. De fleste forældre plejer at indsamle så mange startpakker som muligt, og derfor bliver det muligt, at kunne sammenligne de forskellige mærker. Man bliver typisk gladere for et bestemt produkt.

En ulempe ved nogle startpakker er, at man skal betale noget for dem. Hvis du f.eks. ikke er medlem af brugsen, skal du betale 220 kr. for den. For mange kan dette godt virke dyrt, når man tænker på, at de andre startpakker fra andre butikker er gratis. En anden ulempe er, hvis forældrene bruger et produkt fra startpakken, som barnet kommer til at få rødme eller udslet af. Forretningerne kan ikke garantere, at alle børn kan tåle deres produkter, så derfor satser forældrene også, når de bruger de forskellige produkter til babyen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *